Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 35 års erfaring

  • Dansk kundeservice

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Vores kunder siger

Lignende kategorier

Inter Milan

FC Internazionale Milano, eller blot kendt som Inter blev grundlagt i 1908 som en del af Milan Cricket and Football Club, klubben som vi i dag kender som AC Milan. Den nye klubs grundlæggere var en gruppe af Schweitzere og nogle italienere som var utilfredese med den Italienske dominans i klubben. De dannede i stedet for FC Internazionale, som skule være en internationsl klub.

Klubben havde meget stor succes i 1950 erne og 1960erne og er til dato stadig en af Italiens mest succesrige klubber. Inter har kæmpet med og mod Juventus gennem de mest succefulde perioder i klubbens historie og flere og lere spændende kampe mellem de to klubber har været med til at opbygge en rivalisering mellem kluberne og deres fans.

Når de to hold mødes er det tid til det "Italienske derby" eftersom denne kampe i flere sæsoner var bestemmende for hvilket af de to hold der skulle ende med at vinde mesterskabet.

Når et af Milano holdene vinder mesterskabet, fejrer klubbernes fans det foran den store katedral i Milano, Il Duomo. På toopen af Il Duomo er der en statue af Jomfru Maria, som kigger ned på de nykårede fodbold mestre. det er derfor man kalder det milaneskiske derby for "Derby della Madoninna".

Når Inter spiller de store betydningsfulde kampe hjemme på Guiseppe Meazza, uanset hvordan det går dem i ligaen eller i kampen er der altid en euforisk stemning på "Curva Nord".

Efter flere år uden Champions League fodbold har Inter igen kvalificeret sig til gruppespillet og har op til sæsonen fået tilgang af flere talenfulde spillere som blandt andre Nainggolan, Martinez og Vrsaljko, hvilket er stærkt medvirkende til en forhåbentlig spændene ny sæson for alle Inter fans.

Ticmate velgørenhed

Inter Milan

Inter Milan er et af de bedste italienske fodboldhold og et af de to største hold i Milano! Bestil dine billetter her og gå ikke glip af chancen for at se fantastisk fodbold live, mens du nyder storheden på San Siro stadion og jublen fra Inters supportere!

Vi beklager, men lige nu er der ingen ledige billetter til Inter Milan.