Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende kategorier

AC Milan

AC Milan (Rossoneri) blev stiftet i Milano i 1899 af de to briter Alfred Edwards and Herbert Kilpin som en cricket og fodboldklub og det er takket være den oprindelige britiske indflydelse at klubben hedder AC Milan, som er den engelske betegnelse for byen Milano.

Da Serie A, for år tilbage, var en af de absolut bedste ligaer i verden var Milan samtidig det hold alle talte om. I årene mellem 1988 og 2004 vandt Milan nemlig både 7 nationale mesterskaber og 4 Champions League titler.

Milan er da også et af verdens mest kendte og elskede hold og farverne rød og sort (deraf navnet Rossoneri) er stærkt forbundet med klubben.

Hjemmebanen Guiseppe Meazza deles med lokal rivalerne Inter og da Guiseppe Meazza var en af de største Inter spillere i italiensk fodbold, kalder alle Milan fans i stedet for deres hjemmebane for San Siro, som er navnet på det område hvor det ligger. San Siro er et af de mest legendariske fodbold stadions i verden og Milans fans, som hører hjemme i Curva Sud, skaber en euforisk stemning når de synger gennem samtlige 90 minutter, mnes deres helte kæmper for succes på banen.

Efter nogle turbulente år, er Milan klar til den nýe sæson med store forventninger takket være kvalifikation til Europa League og med tilgangen af nye store stjerner som Caldara og Higuain.

Ticmate velgørenhed

AC Milan

AC Milan er det mest succesrige italienske hold, når det kommer til europæiske og internationale fodbold trofæer! Det er altid en god ide at skaffe billetter til en af holdets kampe, hvor du samtidig kan nyde den fantastiske atmosfære på et af de største stadioner i verden, San Siro!