Heldagstur til Komosøen

Heldagstur til Komosøen

Pris fra 833 kr

Glem alt om Milanos storbyræs for en dag og tag ud en tur på landet. De smukke alper, søer og enestående villaer og den schweiziske grænse venter på dig kun en times kørsel fra Milano. På denne tur kommer du til at opleve det bedste af den schweiziske by Lugano, Komosøen og Bellagio. 

Højdepunkter:
- Heldagstur til Komosøen, Lugano og Bellagio
- Nyd et to timers cruise på Komosøen
- Besøg den smukke by Bellagio, også kendt som 'Komosøens perle'
- Nyd tid påegen hånd til at købe chokolade eller andre specialiteter i Lugano, Schweiz 

Den første destination er Komo, hvor du vil komme på et to timerd cruise på søen. Du vil få unik mulighed for at beundre det bjergtagende landskab og se de kendte og riges villaer omkring søen. Komosøen er en kendt feriedestination for stjerner og kendisser, og i løbet af dit cruise vil du også komme til at se George Clooneys og Richard Bransons villaer, samt de villaer der engang husede Star Wars og James Bond filmsæt. 

Herefter ankommer vi til den famøse by Bellagio, 'Komosøens perle'. Her vil du få tid på egen hånd til at nyde byen og shoppe, eller bare slappe af og smage noget lokal mad.

Efterfølgende kører vi mod Lugano. På mindre end en time vil vi køre over den italienske grænse og ind i Schweiz. Vi kører den smukke tur til foden af alperne og Schweizs 'Monte Carlo'. Lugano ligger ved en smuk sø af samme navn. Denne italiensk-talende by er en af Schweizs mest poulære turistdestinationer og de kendtes legeplads. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved foden af nåleskulpturen 'Ago, Filo, e Nodo' (nål, tråd og knude) foran Cadorna stationen i Piazzale Luigi Cadorna. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 10,5 time.

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 2-14 år. Børn mellem 0-1 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Skal jeg bruge et visa?
Vær opmærksom på, at du skal bruge et korrekt visa til at komme ind i Schweiz, du kan tjekke om du opfylder kravene for et visa her.


 

Bestil billetter

Dato
Heldagstur til Komosøen Info

Heldagstur til Komosøen
Vi mødes ved foden af nåleskulpturen 'Ago, Filo, e Nodo' (nål, tråd og knude) foran Cadorna stationen i Piazzale Luigi Cadorna.

Info

Heldagstur til Komosøen
1-31. maj: Torsdag og lørdag kl. 8.30
1. juni-31. oktober: Tirsdag, torsdag & lørdag kl. 8.30

Vejviser

Vejviser
Tag M1 eller M2 (rød eller grønne linje) til Cadorna FNM-Triennale udgangen. Den store nåleskultur er ved stationens sydøstlige ende.

Kort Kort

Dansk
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv