Sightseeing

Milano sightseeing kan gøres på mange måder. Her kan du med fordel bestille Hop af - Hop på sightseeing i Milano, Milano Segway ture eller opleve Milano på en af vores mange andre sightseeing ture. Milano sightseeing billetter bestilles her!

Sightseeing
 
Hop-af Hop-på Sightseeing Milano

Hop-af Hop-på Sightseeing Milano

Oplev Milano bekvemt og i dit eget tempo fra toppen af en dobbeltdækkerbus med vores Milano Hop-af Hop-på sightseeing ture. Du hopper simpelthen bare ombord på en af de mange røde busser, og så er du afsted for at opleve hele Milano. Du kan hoppe af når du har lyst, hvis du ønsker mere tid ved de forskellige seværdigheder og ...

Fra 182 kr
Food tour i Milano

Food tour i Milano

En food tour i Milano er en dejlig måde at lære lidt mere on det italiensk køkken. Dette er turen for dig der gerne vil smage gode italienske retter, samtidig med du lærer noget. Bestil dine billetter til Food tour i Milano lige her!

Fra 537 kr
Milano segwaytur

Milano segwaytur

Milano Segway Tur er en genial, morsom og inspirerende måde at se og lære Milano at kende på. Mor dig mens du 'glider' ned af gaderne i Milano, Italiens mode by nr. 1. Bestil dine billetter til Milano Segway Tur her!

Fra 619 kr
Vinsmagning i Milano

Vinsmagning i Milano

Vinsmagning i Milano er en morsom og spændende måde at smage italienske vine og aperitiffer på. Nyd vinen og maden på en lokal vin bar i hjertet af Milano. Bestil billetter til Vinsmagning i Milano her!

Fra 330 kr
Milano segway-aftentur

Milano segway-aftentur

Kom med os på en segwaytur rundt i Milano om aftenen og oplev en køretur du sent vil glemme gennem den smukke by fyldt med lys. Det er en sjov og lærerig måde at opleve Milano på. Bestil din tur her!

Fra 537 kr
Domkirken i Milano

Domkirken i Milano

Domkirken Duomo di Milano er en af de mest kendte katedraler i verden og et must-see når du besøger Milano. Vores tur inkluderer spring-køen-over indgang, så du kan gå direkte ind i domkirken, hvor din turguide vil fortælle dig om dens fascinerende historie. Bestil din tur her!

Fra 537 kr
Heldagstur til Komosøen

Heldagstur til Komosøen

Glem alt om Milanos storbyræs for en dag og tag ud en tur på landet. De smukke alper, søer og enestående villaer og den schweiziske grænse venter på dig kun en times kørsel fra Milano. På denne tur kommer du til at opleve det bedste af den schweiziske by Lugano, Komosøen og Bellagio. Bestil din tur her!

Fra 833 kr
Vin & appetizers ved de gamle kanaler

Vin & appetizers ved de gamle kanaler

Kom med os på aftentur i Milano og prøvesmag områdets bedste delikatesser og vin. Oplev den eneste tur i Milano, som kombinerer kultur, mad og sjov som vi drikker og spiser os gennem det fascinerende kanalkvarteret navigli. Bestil din tur nu og begynd at samle appetit!

Fra 487 kr
Dansk
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv