Domkirken i Milano

Domkirken i Milano er en af de mest kendte katedraler i verden og et must-see når du besøger Milano. Vores tur inkluderer spring-køen-over indgang, så du kan gå direkte ind i domkirken Duomo di Milano og finde svaret på de mysteriet, som selv ikke de indfødte kender. 

Hvad er inkluderet?
- Engelsktalende guide
- Indgang til Duomo di Milano med tagterassen med spring-køen-over
- Italiensk gelato (Kun fra april til oktober)
- En lille turgruppe

I løbet af din 2,5 timers tur vil din lokale turguide fortælle dig om Milanos velkendte kunstkammer til solur-retssagen til historien om apostlen der blev flået levende og meget mere. Efter vi har udforsket katedralen indenfra, tager vi elevatoren op til tagterassen. (Bemærk venligst, at der ikke findes en spring-køen-over til elevatoren). 

Herfra har du en enestående panoramaudsigt over byen. Du vil have masser af tid til at evige spirerne, de skinnende skyskarpere til de koniske middelalder tårne med dit kamera og få et nærmere kig på de mange skulpturer på domkirken. 

Den søde afslutning på din sjove og informative tur vil indeholde en italienske gelato og et overraskende ritual for held. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 2,5 time.  

Er der regler for påklædning i domkirken?
Duomo di Milano har strikse, men simple regler på påklædning: skuldre, maven og knæ skal være tildækket. Alt fodtøj er tilladt (men praktisk fodtøj er anbefalet) og jeans er accepteret. Det er heller ikke tilladt at gå med hat eller kasket i domkirken. 

Vi går opmærksom på, at domkirkens ansatte kan nægte dig adgang, hvis du ikke påfylder kravene for påklædning uden nogen form for forpligtigelse til at give dig dine penge tilbage. 

Vigtig information:
- Bemærk venligst at denne tur ikke er egnet for gravide kvinder. 
- Denne tur er ikke handikapvenlig. 

Åbningstider

Denne tur opererer mandag til lørdag kl. 14.30.

Bestil
Fra 495 kr

tor, 25 apr 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Spar tid - Spring køen over

Varighed: 2 timer 30 minutter

Vejviser

Domkirken i Milano

Adresse
Piazza del Duomo 20 20122 Milano

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.